Aerobik
Radiměřská
Reprezentantky Korea
Bessonová
Aerobik
Aerobik
Kapranová
Zhukova
Yussupová
Míčková
Aerobik

Oficiální pozvánka na MS Montpellier

Oficiální pozvánka na MS Montpellier

Oficiální pozvánka na MS Tokyo

Oficiální pozvánka na MS Tokyo

Diskuze k článku: MISTROVSTVÍ ČESKÉ A SLOVENSKÉ REPUBLIKY V MODERNÍ GYMNASTICE:V ČECHÁCH BUDE teĎ KRALOVAT NATALY HAMŘÍKOVÁ , NA SLOVENSKU ALEXANDRA POKORNÁ

Počet příspěvků: 1, zobrazuji 1 až 1
  1. Jako nezaujatý divák jsem sledovala závod . Zaujala mě pozitivně pouze 1 sestava - N.Hamříkové obruč. Odpovídala světové gymnastice. Jelikož vím kolik hodin času a práce všechny dívky a trenéři nechají v halách,tělocvičnách. Ptám se, kde je chyba? A když už by i nějaké cvičení mohlo vypadat ,tak somatotyp gymnastky odpovídá úplně jinému sportu - technika a síla v nadbytku.Chybí mě měkké ladné cvičení a vyjádření hudby gymnastkou.V těch krkolomných a přetěžkých kombinacích co asi vyžadují pravidla se dívky projevily buď nevýrazně a nebo v křeči. Z.Válková byla vyjímkou byla velmi pěkná,měkká a věděla co cvičí - vyzrálý projev, ale chyběla dynamika a trochu více obtížnost.O kvalitě hudby a výběru pro určité náčiní a temperament gymnastky bych psala asi dlouho. Tak stačí a napište lidi taky něco. Ať se ta česká moderka hne z té šedi.

Odpovědět

Přidat příspěvek | Seznam všech diskuzí

FIG Buletin on-line

FIG Buletin on-line

PF 2011

Kalendář akcí

3 World Cup A - ART

03.03.2012 - 03.03.2012, New York, USA

3 World Cup B - ACRO

03.03.2012 - 04.03.2012, Maia, POR - all 5 categories

16 World Cup B - RG

16.03.2012 - 18.03.2012, Kiev, UKR - individual, group

Nahrávám...

Nepřehlédněte

Registrovaní uživatelé

© 2008 Progym s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Email: info@progym.cz, Vytvořil: Inventic s.r.o.

Dnes je 6.února 2012   Translate into English   Deutsche Version