Již minulý rok jsem si všimla, že tato soutěž se koná v Brně, kde bydlím, tak jsem doufala, že tento rok bude pořádná reklama a že to zavčas zastihnu. Bohužel ač bydlím v centru Brna nezaznamenala jsem žádnou upoutávku i přesto, že pravidelně poslouchám Českých rozhlas Brno a velice nás to s partnerem mrzí. Dozvěděli jsme se to až to šlo opět živě v tv, kdy jsme byli navíc mimo Brno. Takže příští rok prosím lepší reklamu a hned budete mít o dva diváky víc, velmi nás tento sport baví. Děkuji
Vážená Jano, ano, reklamy není nikdy dost. Ale na obranu pořadatelů musíme říci, že jí zase tak málo letos nebylo. Po městě byly velkoplošné plakáty, spoty "jely" na rádio Kiss Hády, další reklama byla v Metropolitanu, na stránkách svazu plakát a základní informace, GP má i svoje stránky byla i další v městském tisku. Reklama je vždy odvislá od množství financí, které do ní můžete vložit nebo od partnerů, kteří Vám ji udělají za nějakou protislužbu. Letošní ročník GP měl proti jiným rokům omezený rozpočet( jednu chvíli nebylo jisté jestli se vůbec bude konat) - peníze totiž chybí všem a prvotní ůkol pořadatelů je zajistit kvalitní soutěž, která odpovídá mezinárodním pravidlům GP a vyplatit penežité odmény za umístění v GP. Ale oproti jiným rokům ČT dávala GP live( větší část) a věnovala jí výrazně delší čas než kdy jindy. A co nás potěšilo nejvíce hala byla v sobotu zaplněna na 95% , v neděli na 100%. Jediný slabší den byl pátek( asi 75%) - závod juniorek .
mamaflutey / 4.7.2011 Myslim, ze budete potrebovat pravnika Nebo si ji drobnych pohledavkach soudu, aniz by advokat - Narok muzete uplatnit az do vyse 5.000 dolaru v drobnych pohledavkach. Odpoved
Paki, aunque con retraso, te comunico que todos los que lo solicist teis a trav s de los coemntarios est is admitidos/as
Paki, aunque con retraso, te comunico que todos los que lo solicist teis a trav s de los coemntarios est is admitidos/as
ME FISAF 2010 Kladno
Přidána: 09.06.2010
Vyhlášení ankety: SPORTOVEC ROKU 2009, Praha
Přidána: 28.12.2009
(Sáblíková, VIP: Čáslavská)
Věra Čáslavská a Martina Sáblíková
Přidána: 21.12.2009
Foto V. Mudra
WCH 2009 MIE JAPAN
Přidána: 03.10.2009
Foto: Michellephoto
MS MG 2009 Mie - NOVÉ !!!
Přidána: 07.09.2009
© 2008 Progym s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Email: info@progym.cz, Vytvořil: